Skip to main content

Bombes GRUNDFOS Espanya, S.A. compta amb una àmplia experiència de més de 30 anys en la comercialització i distribució de bombes i sistemes de bombament al nostre país.

Grundfos és el líder en la fabricació de bombes i sistemes de bombament. A més, ofereix la solució perfecta sigui com sigui la teva necessitat, amb la qualitat més gran i les millors prestacions del mercat. Des del subministrament d’aigua d’un habitatge fins al sistema de dosatge industrial més complex, Grundfos disposa d’un producte per a qualsevol tipus d’instal·lació.

Com a distribuïdor oficial de Grundfos a Girona, et podem subministrar tota la gamma de bombes i solucions de bombament amb la més alta tecnologia d’aquesta reconeguda companyia. A més, posem a la teva disposició tota la nostra experiència i la de GRUNDFOS per a assessorar-te en el disseny del teu projecte i triar les bombes que millor s’ajustin a les teves necessitats.

Les bombes submergibles Grundfos SQ i SP són bombes centrífugues multietapa que permeten instal·lar-se en pous de la mida de la mateixa bomba. Amb la part electrònica incorporada, són molt fàcils d’instal·lar i operar. A més, si les connectem a una unitat de control CU301, aconseguim un treball amb pressions constants i un control més gran de funcionament.

Les bombes submergibles Grundfos són fabricades integralment a partir d’acer inoxidable resistent a la corrosió. Són ideals per a aplicacions que inclouen el subministrament d’aigua subterrània, el reg, el descens del nivell freàtic, augment de pressió, i en processos de descontaminació amb les versions NE.

Casas Masgrau com a distribuïdor oficial d’aquestes bombes ofereix un servei tècnic complet, manteniment, disseny i instal·lació. Consulta el nostre catàleg online.