Skip to main content

Sobre nosaltres

EMPRESA

Més de 40 anys d’experiència dins del sector hidràulic

A Casas Masgrau som una empresa especialitzada en el sector hidràulic que es dedica a la fabricació, muntatge, servei i manteniment d’instal·lacions de bombament i plantes de tractament d’aigües. Oferim des de la definició de la proposta fins a la seva execució, efectuant el muntatge, condicionaments, la posada en marxa i el seguiment de la instal·lació.

Una de les nostres virtuts és la capacitat d’adaptació al client. Gràcies a l’experiència obtinguda durant més de 40 anys dins del sector hidràulic, som capaços d’assessorar quina és la millor solució segons la necessitat de cada client.

La nostra metodologia de treball ens permet ser molt flexibles i adaptar-nos a una instal·lació ja existent o dissenyar-ne una de nova.

El fet de portar tants anys al sector ens fa coneixedors tan de les noves tecnologies o aplicacions actuals com dels sistemes que es feien servir antigament, dotant-nos així de la capacitat de poder buscar la millor solució per qualsevol instal·lació, sigui de quan sigui.

Coneix l'equip

El que per nosaltres és una de les nostres claus és la proximitat, no tractaràs amb carregosos departaments que es passen la pilota d’un a l’altre.

Sempre estem disposats a oferir-te una solució, hem aconseguit unir un equip molt ben equilibrat entre experiència i joventut, però sobretot, hem aconseguit unir un equip proper amb el client.

Casas Masgrau equip

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per a més informació. Treballem amb pressupostos a mida, i farem possible tot allò que tinguis present.

Assessorament personalitzat de qualitat. Parlem i fem-ho realitat!

Filosofia

Innovar a cada projecte sense excepcions.

01

Metodologia de treball flexible i personalitzada.

02

Capacitat de buscar la millor solució.

03