Skip to main content

Automatització

L’automatització és per a nosaltres el punt clau de les instal·lacions del present i del futur, sigui dins el nostre sector o en qualsevol altre àmbit. És per això que des de fa ja molt temps ens vam especialitzar a oferir al nostre client l’automatització de tots els sistemes que muntem i és precisament aquí on hem construït un dels punts forts de la nostra empresa.

Tenim en un mateix equip les dos vessants, la part electromecànica i la part programacional. No som un equip d’instal·ladors que hàgim d’adaptar un quadre i una aplicació estàndard als nostres grups i no som uns programadors que creen una aplicació que després s’haurà d’intentar adaptar a les funcionalitats requerides, nosaltres som un equip que crea ambdues parts a la vegada i de forma 100% personalitzada. Coneixem tots els processos possibles i quins són els equips que s’adapten millor a aquests processos.

La nostra experiència i l’oportunitat que ens han donat els nostres clients de treballar en diferents tipus d’instal·lacions ens han dotat de la capacitat d’entendre, programar i executar les aplicacions exactes que requereix cada situació.

A través d’un sistema SCADA creem una eina de control i automatització que ens permet supervisar, controlar, recopilar dades, generar informes, canviar processos i en definitiva fer funcionar una instal·lació des d’una aplicació informàtica.

Aquest sistema ens permet, optimitzar processos i reduir costos, maximitzant en tot moment la productivitat de les nostres instal·lacions.

El fet de poder actuar en remot ofereix la possibilitat tant per part del client de poder actuar des de qualsevol lloc, com a l’equip tècnic de Casas Masgrau de poder-se connectar en qualsevol moment i detectar, resoldre i fins i tot prevenir possibles problemes, donant així, una tranquil·litat al client de com es troba l’estat de la seva instal·lació.

Punts més destacables que ofereix:

01

Control dels processos de forma local o en remot.

02

Monitoratge, recopilació i processament de dades en temps real.

03

Interacció directa amb dispositius automatitzats, tals com variadors, motors, sensors, vàlvules, equips de dosificació, equips de filtratge...

04

Panells d’alarma d’errors.

05

Reducció de costos via anticipació de problemes en els equips.

És per tot això i més que des de Casas Masgrau, hem apostat, apostem i apostarem per l’automatització de les instal·lacions, d’una forma 100% personalitzada i escalable a les necessitats existents.

T'interessa aquest servei?

Contacta amb nosaltres