Skip to main content

Una bomba submergible és una unitat que combina una bomba i un motor en una unitat tancada, adequada per a instal·lació submergida.

Hi ha dos tipus d’instal·lacions de bombes submergides:

• Una bomba submergida amb un motor submergible.
• Una bomba submergida amb un motor sec, que està connectada a la bomba mitjançant un eix llarg.

Aquestes bombes s’utilitzen normalment per al subministrament d’aigua dolça per al consum, el reg i diverses aplicacions industrials.

Versions de bomba submergible:

La bomba ve a una sola etapa i una versió d’etapes múltiples (la versió d’etapes múltiples és la més comuna).
La bomba submergible es pot connectar a una canonada vertical amb una vàlvula de retenció, o també es pot instal·lar connectada a una mànega flexible o altres dispositius.
Les bombes estan especialment dissenyades per submergir-se en un líquid i sovint estan equipades amb un motor submergible segellat hermèticament.
El motor i la bomba estan connectats amb un acoblament des de l’eix de la bomba fins a l’eix del motor. L’alimentació al motor s’alimenta mitjançant un cable cables flexibles estancs o més.

La nostra empresa ha estat seleccionada com a Subfactory Grundfos, la qual cosa implica la possibilitat d’acoblar electrobombes submergibles de pou. Comptem amb kits d’assemblatge en estoc propi, cosa que ens permet agilitzar el termini de lliurament.

Som distribuïdors i servei tècnic de les Bombes GRUNDFOS, que disposen d’una àmplia experiència de més de trenta anys en la comercialització i distribució de bombes i sistemes de bombament al nostre país.